Bedrijfsgegevens

Dansschool Oostveen
Amstelveenseweg 132
1075XL Amsterdam
020-6795331
KVK: 33.101.655

 

historie

Dansschool Oostveen door de jaren heen

Piet en Chris van Oostveen behalen hun Lidmaatschapsbewijs "Nederlandsche Vereeniging van Dansleeraren" en beginnen een dansschool op een aantal locatie's: de Sluisstraat, de Amstelveenseweg, het latere Huize Bakker op het Mercatorplein en een dependance in Velzen. De Amstelveenseweg is de uiteindelijke hoofdlocatie geworden en gebleven. Tevens verzorgen zij mede de bals en congressen in Krasnapolsky.
lidmaatschapoostveen

Kinderdansen en wedstrijdparen

Beide een intensieve bezigheid. Dansschool Oostveen heeft altijd veel kinderen op les gehad. De woensdag en de zaterdag zaten helemaal vol. Soms mochten ze ook wel eens optreden buiten de deur. Afdansen deden we altijd op zaterdagmiddag. Meestal was het warm met heel veel papa's, mama's en grootouders en er waren altijd jongens te kort. Sommige jongens hadden daarom wel vijf bordjes onder elkaar hangen.

Sommige kinderen oefenden zo hard dat ze mochten wedstrijddansen. En ook vele volwassen wedstrijdparen hebben op deze vloer hard geoefend en zijn dan ook heel ver gekomen.

toonwedstrijd

Themafeesten

Themafeesten waren een jaarlijks terugkomend iets bij Dansschool Oostveen. Of het nu een Diner Dansant was of gewoon een te gek feest waarbij iedereen verkleed was, het was altijd gezellig en geslaagd!

fairyholland

Binnenkort meer